Tarieven en vergunningen

 

Prijzen per visdag:

1 persoon € 125.-, 2 personen € 180.- (€ 90.- p.p.)

Voor jongeren onder de 16 jaar hanteren we een speciale prijs én desgewenst kan er een halve dag gevist worden, informeer naar de mogelijkheden!

Voor een dagtrip richting de rivieren (of verder weg) rekenen wij in overleg met de klant een brandstoftoeslag per kilometer.

 

Vergunningen

Gasten aan boord dienen een geldige Vispas in bezit te ­hebben.
Als je er geen hebt, kun je hier > een Vispas bestellen

 

 

 

 

 

 

Erkend Kneiterkoning!

Met een vette knipoog vist King Charly onder auspiciën van de welbekende Kneiterlijst. Charly is erkend Kneiterkoning en erelid in de orde der Kneiterkoningen!

In een vriendschappelijke, officieuze competitie waarbij de kneiters groter dan 75 cm worden genoteerd heeft King Charly de titel om de zilveren ster (waar het gaat om de meeste kneiters in één seizoen) al drie keer op rij op zijn naam weten te zetten, een niet geringe prestatie in een competitie met niet de minste vissers!

 

Een dag vissen met Charles betekent dan ook een dag op pad met een echte Kneiterkoning! Voordeel van het vissen met King Charly Roofvisgids is dan ook dat we vaak over up-to-date vangstberichten beschikken uit het Kneiterkoning-netwerk! Op de website www.kneiterlijst.nl zie je alle vangsten terug van Charles en van de andere deelnemende 'kneiterjunkies'. 

 

 

King Charly Roofvisgids USP's

// Wij hanteren geen tijdlimiet gedurende de visdag //  Geen vis gevangen? dan kosteloos nog een keer mee!  // Vissen op de mooiste wateren van Nederland  //  Maximaal 2 personen  //  Altijd een bijzondere ervaring!  //  > Erkend KneiterKoning!