De visboot

De aluminium vismachine betreft een Sylvan, type 1500 Explorer voorzien van Yamaha 40PK 4-takt buitenboordmotor. Op de boot kunnen maximaal twee gasten mee die elk op een comfortabele stoel kunnen zitten met hengelsteunen ­binnen handbereik. De boot is verder voorzien van een electro back- en fronttroller om de boot optimaal onder controle te houden en de onder­waterbultjes en -kuiltjes worden opgespoord met behulp van twee moderne ­Humminbird sonar/GPS apparaten voorzien van kleurenscherm.

 

Voor de kleinere wateren waar het verboden is om met een buitenboordmotor te varen beschikt King Charly over een kleinere visboot (een 4 meter OMC aluminium bootje) alleen voorzien van een electromotor. Zo kan er desgewenst ook op dergelijk water gevist worden!

 

Materiaal, eten & drinken

Voor de gasten aan boord zijn er hengels met molens aanwezig en het nodige (soft)kunstaas. Ook natuurlijk aas is bijna altijd voorhanden! In overleg verzorgen we lunch en/of een thermoskan met thee of koffie.

 

Waar gaan we vissen?

In principe ligt de nadruk op de volgende wateren: De Amstel, Het IJ, Noordzeekanaal, Molenplas, Mooie Nel, Gooimeer, Nieuwe Meer & Ouderkerkerplas. Naar wens van de klant kunnen we ook naar andere ­wateren zoals het Hollands Diep/Haringvliet. Maar met name de rivieren Lek en Waal behoren tot de ervarings­gebieden van King Charly. 

 

Wanneer gaan we vissen?

Wanneer en hoe lang we gaan vissen is geheel aan u! In principe, uitzonderingen daargelaten, is King Charly elke dag van de week beschikbaar; 24/7! De duur van de visdag is ­afhankelijk van de vangsten op dat moment en de wens van de klant; extra vroeg beginnen of een uurtje doorzetten is geen enkel probleem.

 

 

 

King Charly Roofvisgids USP's

// Wij hanteren geen tijdlimiet gedurende de visdag //  Geen vis gevangen? Dan kosteloos nog een keer mee!  // Vissen op de mooiste wateren van Nederland  //  Maximaal 2 personen  //  Altijd een bijzondere ervaring!  //  > Erkend KneiterKoning! 

Informatie

 

Technieken

De meest gebruikte techniek is het verticaalvissen en de daaraan afgeleide technieken zoals dropshotten, vissen met de fireball en driften met een sleepmontage. Ook het vissen voor anker met pen en dood aas hehoort tot de mogelijkheden. We vissen volgens het Catch & Release principe wat betekent dat de vis met respect wordt behandeld en zo snel mogelijk terugkeert in het water!